WEBSHOP KLIKK

Miért jó ez Önnek és a környezetének?

Alacsony páratartalmú radiátorral fűtött helységben hatékonyan, segéd energia nélkül, gazdaságosan és önszabályzó módon biztosítja a levegő optimális páratartalmát. Az alacsony légnedvesség tartalom a felső légutak nyálkahártyának kiszáradásához, annak kisebb ellenálló képességhez vezet. A száraz nyálkahártya nem működik megfelelően, emiatt a légutakban gyulladásos anyagcsere termékek halmozódnak fel. Ennek elkerülése érdekében mind otthon, mind a munkahelyen javasolt a levegő párásítása. Helyezzük a párologtatót a radiátorra a megfelelő módon és töltsük fel vízzel. A hatás javítása érdekében különböző illatanyagokat is adagolhatunk.

A párologtató működése

A párologtató műszaki kialakítása biztosítja, hogy a belehelyezett nedvszívó anyag állandóan nedves legyen, amíg ki nem párologtatja a bele töltött vizet. Másik jelentős műszaki lényege, hogy a belehelyezett nedvességtartóra terelje a fűtőtestről felszálló meleg levegőáramlatot, ez jelentősen növeli a párolgást.

légnedvesítő önszabályzó is, mert akkor nedvesít többet, amikor jobban fűtenek, illetve, illetve nagyobb a fűtőtestnél felszálló légáramlat sebessége.

Anyaga ütésálló polisztirol, olvadáspontja 230 C° a víz forráspontja 100 C°, a radiátorokban keringő víz ezt a hőmérsékletet kinti nagy hideg esetén sem éri el.

A termék forró radiátor esetén sem deformálódik.

Az Ön párologtatója

amelynek használata kellemesebbé teszi a szobája levegőjét.

Fekvő kivitel

mely a radiátor tetejére helyezhető, ebbe 9dl víz önthető.

Keressen minket bizalommal.

Akasztós kivitel

amely a radiátor oldalára helyezhető, ebbe 5 dl víz tölthető.

Mindkét párologtató típushoz külön nedvszívó betét is kapható, amelyet időnként cserélni kell,
mert az ásványanyagok nem párolognak el, és ezek a betétre csapódnak ki.

Figyelem: Gázkonvektoron, elektromos fűtőtesten, tűzhelyen alkalmazni TILOS!

Ha a kinti hőmérséklet eléri a mínusz 10 C° -t, 24 óra alatt elpárologtatja a benne levő vizet.
A termék átlátszó műanyagba csomagolva, tájékoztatóval, vonalkóddal ellát va, színe fehér.
Fekvő párologtató 30 darab átlátszó műanyag egység csomagban, ehhez tartozó betét: egy csomagban három darab betét van. Tízes gyűjtőcsomagban.
Akasztós párologtató 24d arab átlátszó műanyag egység csomagban, ehhez tartozó betét: egy csomagban kettő darab betét van. Tízes gyűjtőcsomagban.
A párologtató műszaki kialakítása biztosítja, hogy a belehelyezett nedves ségtartóra terelje a fűtőtestről felszálló meleg levegő áramot, ami jelentősen növeli a párolgást.
Az akasztó a radiátor típusához formálható.
Ne feledje minden este feltölteni vízzel a kialakított nyíláson keresztül.

Jó egészséget!

A párologtató betét, mely jelentősen növeli a párolgást, kereskedelmi forgalomban kapható.